Kövessen minket:

Ismerje meg cégünket!

A Kujbus-Elektro Kft. már 2017. óta képviselteti magát és magas minőségű munkáit országszerte. Megalakulásunk előtt is több tíz éves szakmai tapasztalattal büszkélkedhetünk erősáramú és gyengeáramú elektromos hálózatok tervezésében és kivitelezésében.

Korábbi referenciáink között megtalálhatóak a Mömax, Möbelix üzletei, illetve társasházak, raktárak, csarnokok, logisztikai központok. 

Elhivatottságunkat mi sem tükrözi jobban, mint az egyedülálló szakmai stábunk, amely jelenleg már 40 fő villanyszerelőből és 3 fő villamosmérnökből áll. 

Nagy öröm számunkra, hogy elmondhatjuk: sikerült külföldi megrendeléseket is akvirálnunk.

2019-ben megnyitottuk első Villamossági Világítástechnikai szaküzletünket, amely 1000 m²-en várja szakképzett eladókkal az érdeklődőinket és partnereinket.

Lentebb görgetve megtekintheti az előző évek referenciáit.  Nagyobb volumenű munkáinkkal találkozhat, mint például a Mömax üzletek (Szeged, Budapest, Debrecen) erősáramú kivitelezése, Privát Élelmiszer 25.000 m²es ebesi logisztikai központjának az erősáramú kivitelezése, illetve a gyöngyösi logisztikai központjának és 6000 m²es raktáráruházának erősáramú kivitelezése. Több erősáramú beruházás a KITE Zrt. megrendelésével, városi piacok - abádszalóki és hajdúsámsoni városi piac, strandok - abádszalóki és a kisvárdai fürdők, a debreceni készenléti rendőrség debreceni központja az Épker Zrt. megrendelésével, illetve találkozhat az éppen aktuális kivitelezéseinkkel, mint például a Viastein Kft. betonelem gyártó üzeme, vagy a West Hungária Bau Kft. megrendelése: a berettyóújfalui Börtönkórház és nem utolsó sorban a nagyváradi Május 1 Fürdő.

Amiért megéri minket választani!

Nagy büszkeséggel mondhatjuk, hogy megrendelőink egytől egyig a legnagyobb megelégedettséggel ajánlanak bennünket, illetve referenciáink közt láthathják, hogy a sikeres együttműködést sokszor több egymást követő megrendelés kísér. 

unnamed (1)

Erősáramú hálózatok tervezése

Helyszíni konzultáció, épület villamosság felmérése, tervezése, villámvédelmi tervek készítése, illetve ezen felül tervezési és egyéb feladatok digitális műszaki rajzainak elkészítése, helyszínrajzok, gépészrajzok

images

Erősáramú hálózatok
szerelése és kivitelezése

Hálózatszerelés, kábelszerelés, villanyszerelés, erősáramú, közép- és kisfeszültségű villamos hálózatok építése, transzformátor állomások, elosztó berendezések telepítése, köz- és díszvilágítási villamos hálózatok létesítése, ipari- és mezőgazdasági üzemek, intézmények csatlakozó és belső elosztó rendszerinek kialakítása

Möbelix

Debrecen

Abádszalók

Tisza-tó Városi Strand

KITE - Logisztikai központ

KITE IRODAHÁZ
KITE SZAKMŰHELY

Kisvárda Fürdő

Möbelix

SZEGED

AGROSPRINT Zrt.

Hűtőtároló - 6000m²

Möbelix

Budapest

Privát Logisztikai Központ

EBES

25.000 m²-es raktár 2.000 m²-es iroda

Debreceni Készenléti rendőrség

Megrendelő: ÉPKER Zrt

Böszörményi Baromfifeldolgozó üzem

Hajdúböszörmény

TAMA Hungary

Berettyóújfalu

4.000 m² gyártóüzem

Orvosi rendelő és védőnői szolgálat

Abádszalók

Egerszalók

Villa Cuvée

APARTMANHÁZAK

241138ead85b728aaf01ff97fb925170

Börtönkórház

Berettyóújfalu

Megrendelő: West Hungária Bau Kft.

20180404biharkeresztes-terkogyar

Viastein Kft.

Megrendelő: Bayer Construct Kft.

BIHARKERESZTES

BETONELEMGYÁRTÓ ÜZEM

20.000m²-es gyártóüzem

2.000 m²-es iroda

46 lakásos munkásszálló

BHS Logisztikai központ

DEBRECEN

Raktárépület - 9000m²

Május 1 fürdő

NAGYVÁRAD

Erősáramú kivitelezés

Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések